Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κάλεσμα όλων των εκπαιδευτικών εμπειρογνωμόνων και των αρχών του προγράμματος σπουδών στην εκπαιδευτική συνεδρία Blue Curriculum!

 


Κάλεσμα όλων των εκπαιδευτικών εμπειρογνωμόνων και των αρχών του προγράμματος σπουδών στην εκπαιδευτική συνεδρία Blue Curriculum!
Αυτό το 3ωρο εργαστήριο θα αποτελείται από διαδραστικές συνεδρίες που θα παρέχουν εκπαίδευση, πληροφορίες και εργαλεία σε εκπαιδευτικές αρχές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και προγραμματιστές προγραμμάτων σπουδών σχετικά με το πώς να συμπεριλάβουν το #OceanLiteracy στα εθνικά πλαίσια προγραμμάτων σπουδών και στις εκπαιδευτικές πολιτικές σε όλο τον κόσμο.
Διοργανώνεται σε συνεργασία με το International Bureau of Education (IBE-UNESCO) και υποστηρίζεται από την AXA XL.
🗓 Λισαβόνα, 1η Ιουλίου 📍Περίπτερο Γνώσης, Βιβλιοθήκη Ciência Viva⏰από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 π.μ. (ΔΥΤΙΚΑ)🟩Πράσινη ζώνη
Αυτό το εργαστήριο περιορίζεται σε έως 25 συμμετέχοντες.
Κάνε αίτηση τώρα➡️ https://bit.ly/3MWHwMc

Για τους φίλους του Μουσείου !

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα τελευταία 15 χρόνια υποστηρίζονται από τους εθελοντές φορείς :


Τον  Όμιλο Σερρών για UNESCO, 
την ΠΡΑΞΙΣ .
 το Club Νέων της UNESCO Σερρών ,
την Αστροπύλη
καί τους Ευρωπαίους εθελοντές που έχουν την  ευθύνη της ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Εθελοντές, είναι η Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Μαρία Χατζηδημητρίου mendoring , τους Ευρωπαίους εθελοντές,   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ευθυμης Μακαράς,  Πεχλιβανίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου