Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Δηλώστε συμμετοχή στην Ενδιάμεση Ολοκληρωμένη Ανασκόπηση της Εφαρμογής των Στόχων της Διεθνούς Δεκαετίας Δράσης, «Νερό για την Αειφόρο Ανάπτυξη », 2018–2028 από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου 2023

 


Σύμφωνα με τα ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης 73/226 και 75/212 , ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών θα συγκαλέσει Διάσκεψη για την Ενδιάμεση Ολοκληρωμένη Ανασκόπηση της Εφαρμογής των Στόχων της Διεθνούς Δεκαετίας Δράσης, «Νερό για την Αειφόρο Ανάπτυξη », 2018–2028 από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου 2023 και την Προπαρασκευαστική Συνάντηση έως τον Νοέμβριο του 2022 στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Πληροφορίες για τη Διάσκεψη και την Προπαρασκευαστική της Συνάντηση μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του UN 2023 Conference για το νερό .

Σημείωση: Οι πρακτικές ρυθμίσεις για τη συμμετοχή στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το νερό 2023 και στην προπαρασκευαστική της συνάντηση θα κοινοποιηθούν σε εύθετο χρόνο.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ

Σύμφωνα με το ψήφισμα 75/212 της Γενικής Συνέλευσης , σχετικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, της επιστημονικής κοινότητας, του ιδιωτικού τομέα και φιλανθρωπικών οργανώσεων, που δεν είναι επί του παρόντος διαπιστευμένοι από το ECOSOC ή που δεν έχουν διαπιστευθεί συμμετέχουν στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω αυτής της πλατφόρμας για να αναζητήσουν ειδική διαπίστευση τόσο για τη Διάσκεψη όσο και για την Προπαρασκευαστική της Συνάντηση ως παρατηρητές.

*Εάν είστε εκπρόσωπος μιας ΜΚΟ διαπιστευμένης από το ECOSOC, επικοινωνήστε με το Παράρτημα ΜΚΟ του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ για λεπτομέρειες.

Οι σχετικές μη κυβερνητικές οργανώσεις , συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών , των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων , της επιστημονικής κοινότητας , του ιδιωτικού τομέα και των φιλανθρωπικών οργανώσεων μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ειδική διαπίστευση ακολουθώντας τον σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Η αίτηση για ειδική διαπίστευση είναι ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗ έως τις 15 Ιουλίου 2022 .

*Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα επανεξεταστούν από τα κράτη μέλη σύμφωνα με το ψήφισμα 75/212 της Γενικής Συνέλευσης . Το όνομα του οργανισμού και της χώρας θα κοινοποιηθούν στα κράτη μέλη και, επιπλέον, η αρχική σελίδα ή/και ο λόγος συμμετοχής μπορεί επίσης να κοινοποιηθούν, εάν ζητηθεί.

 https://sdgs.un.org/conferences/water2023

https://indico.un.org/event/1001019/?mc_cid=3808711a59&mc_eid=805613876e

https://sdgs.un.org/conferences/water2023


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα τελευταία 15 χρόνια υποστηρίζονται από τους εθελοντές φορείς :


Τον  Όμιλο Σερρών για UNESCO, 
την ΠΡΑΞΙΣ .
 το Club Νέων της UNESCO Σερρών ,
την Αστροπύλη
καί τους Ευρωπαίους εθελοντές που έχουν την  ευθύνη της ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Εθελοντές, είναι η Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Μαρία Χατζηδημητρίου mendoring , τους Ευρωπαίους εθελοντές,   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ευθυμης Μακαράς,  Πεχλιβανίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου