Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Virtual Early Career Ocean Professional (V.ECOP) θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2021,

 


Η Ημέρα του Virtual Early Career Ocean Professional (V.ECOP) θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2021, ως 24ωρη εκδήλωση ζωντανής ροής μετά τον ήλιο σε όλο τον κόσμο. Φιλοξενείται από και για επαγγελματίες του ωκεανού στην αρχή της σταδιοδρομίας από όλο τον κόσμο και από μια ποικιλία επιστημονικών κλάδων για να παρουσιάσει το έργο, τις δραστηριότητες και τις συνεισφορές του στη δεκαετία του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη.

Η Δεκαετία του Ωκεανού του ΟΗΕ είναι μια μοναδική ευκαιρία γενιάς και η πρώτη παγκόσμια εκστρατεία που καταλύει τις μεταμορφωτικές επιστημονικές λύσεις των ωκεανών για αειφόρο ανάπτυξη. Η Ημέρα V.ECOP θα ακολουθήσει αμέσως από το 1ο Διεθνές Συνέδριο της δεκαετίας του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη που ξεκινά στις 13:00 UTC την 1η Ιουνίου 2021 περίπου.

Η Ημέρα V.ECOP διοργανώνεται από τη Γερμανική Κοινοπραξία Θαλάσσιων Ερευνών σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ECOP και υποστηρίζεται από την Αλιεία και τους Ωκεανούς του Καναδά και το Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα και την Καινοτομία της ΕΕ ως επίσημα εγκεκριμένη Δραστηριότητα Δεκαετίας του ΟΗΕ.

Ζήστε την εκδήλωση

V. Η Ημέρα ECOP θα περιλαμβάνει:
Παρουσιαστές από όλο τον κόσμο που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων θεμάτων μέσω ελκυστικών μορφών (συνομιλίες φωτιάς, επιστημονικές παρουσιάσεις, χορός, ζωντανές ερωτήσεις και ερωτήσεις, ποίηση και πολλά άλλα!
Ωκεανός κινηματογράφος με μια μαγευτική ποικιλία μικρού και μεγάλου μήκους των ωκεανών και η επιστήμη βίντεο και ταινίες
- Κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση μέσω θέμα chatrooms
Εκθεσιακός χώρος φιλοξενεί μια σειρά οργανώσεων και σχεδίων
μέσων κοινωνικής εμπλοκής και ζωντανή τροφή τοίχο - ακολουθήστε μας στο Twitter και το Instagram @ # ECOPDay21
- Ψηφιακή « κλέψτε τις τσάντες »για να κρατήσετε μετά την εκδήλωση

Υπηρεσίες μετάφρασης (Αγγλικά σε Γαλλικά / Ισπανικά, περιορίζονται σε συγκεκριμένες ζώνες ώρας)
- Ζωντανή τεχνική υποστήριξη
Διασκέδαση εικονική μορφή

  1. Πρέπει να εγγραφώ για αυτήν την εκδήλωση;

    Ναι, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις, να κατεβάσετε πληροφορίες ή να μπείτε στον κινηματογράφο. Απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο πάνω μέρος της σελίδας και υποβάλετε τα στοιχεία σας. Θα πρέπει να λάβετε ένα email που να επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στο συμβάν. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις V.ECOP Day χωρίς να εγγραφείτε μέσω συνδέσμου για να είναι διαθέσιμο πιο κοντά στην ημερομηνία.

  2. Πόσο θα μου κοστίσει να παρακολουθήσω αυτήν την εκδήλωση;

    Απολύτως τίποτα! Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

  3. Χρειάζεται να κατεβάσω ή να εγκαταστήσω οποιαδήποτε πληροφορία για να μπορέσω να παρακολουθήσω αυτήν την εκδήλωση;

    Όχι. Χρειάζεστε μόνο πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω αυτής της διεύθυνσης URL.

  4. Πώς μπορώ να βρω τη ζώνη ώρας μου;

    Δείτε τις ώρες και τις ζώνες ώρας στο πρόγραμμα. Η εκδήλωση V.ECOP Day θα ξεκινήσει στις 13:00 UTC. Στη συνέχεια, θα κινηθούμε δυτικά μετά τον απογευματινό ήλιο νωρίς το βράδυ σε όλο τον κόσμο. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη μετατροπή ζωνών ώρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής .

  5. Μπορώ να προσκαλέσω τους φίλους και τους συναδέλφους μου να παρευρεθούν στην εκδήλωση;

    Εάν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτήν την εικονική εκδήλωση, παρακαλούμε να του ζητήσετε να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον κύριο σύνδεσμο εγγραφής στην κορυφή αυτής της σελίδας. Στη συνέχεια θα λάβουν τα δικά τους διαπιστευτήρια σύνδεσης.

  6. Θα μπορέσω να αφαιρέσω έγγραφα ή αρχεία από την εκδήλωση;

    Ναί. Όπως και κάθε φυσική εκδήλωση, θα έχουμε μια «τσάντα swag» για εσάς! Μπορείτε να προσθέσετε όλα τα έγγραφα που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό καλάθι στο λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, να τα στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας ή να μοιραστείτε στοιχεία με συναδέλφους και φίλους εισάγοντας απλώς το email τους.

  7. Σε ποιον πρέπει να επικοινωνήσω εάν έχω προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης;

    Στείλτε ένα email στο vecop@getvfairs.io

  8. https://vecop.vfairs.com/?fbclid=IwAR11AFf9vxkEUiEFd4qY3nEqrGoQYTFm1sGxpDUbd0FqXQSTa997DCeavcQ

Λόγω του COVID19 'oποιο σχολείο ενδιαφέρεται  ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ, μπορεί να ενημερωθεί απο το ΠΠ που ετοιμάσαμε για την  τάξη του. 

Στειλτε μας το mail σας για να σας σταλεί 

To δικό μας  serres.for.unesco@gmail.com 

Eισοδος ελεύθερη  Διάρκεια προγράμματος Ανοικτή

Για σχολεία τηλεφ 23210 99395 και 6932755008


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα τελευταία 14 χρόνια υποστηρίζονται από τους εθελοντές φορείς :

Τον  Όμιλο Σερρών για UNESCO, 
την ΠΡΑΞΙΣ .
 το Club Νέων της UNESCO Σερρών ,
την Αστροπύλη
καί τους Ευρωπαίους εθελοντές που έχουν την  ευθύνη της ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Εθελοντές, είναι η Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Μαρία Χατζηδημητρίου mendoring , τους Ευρωπαίους εθελοντές,   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ευθυμης Μακαράς,  Πεχλιβανίδης 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου