Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Εβδομάδα Επιστήμης της Γης 2015: Οπτικοποίησητων Συστημάτων της Γης!




Το θέμα της  φετινής Εβδομάδας Επιστήμης της Γης είναι η Οπτικοποίηση των Συστημάτων της Γης, και κανείς δεν μπορεί να οπτικοποιήσει τα συστήματα της Γης όπως η NASA - Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος.
Η συνεισφορά της NASA στη φετινή Εβδομάδα Επιστήμης της Γης είναι μια μεγάλη συλλογή απεικονίσεων της επιστήμης της Γης , εκπαιδευτικές  πηγές, ιστορίες από πρώτο χέρι (blogs) για μαθητές όλων των ηλικιών από τους οραματιστές ,τους επιστήμονες και τους εκπαιδευτικούς της NASA, καθώς και ένας γρήγορος οδηγός έναρξης για τους εκπαιδευτικούς.
 Ελπίζουμε ότι η κατανόηση σας και η χρήση των απεικονίσεων της NASA  θα αυξηθεί καθώς η εκτίμησή σας θα μεγαλώνει για την ομορφιά της επιστήμης που απεικονίζουν, και την επικοινωνιακή δύναμη που κατέχουν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  εντάσσεται  *Το σχολείο πάει ...Μουσείο* για την καινούργια σχολική χρονιά 2015-2016 που πραγματοποιεί ο Όμιλος Σερρών για UNESCO στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών Ο.Π.Α.Π.Κ.Α .
    Είσοδος ελεύθερη
Τηλεφ επικοινωνίας 23210-99395
Διάρκεια προγράμματος 30-10-15

Εθελοντές, είναι η Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Ακης Μακαράς τους Ευρωπαίους εθελοντές   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου,Ακης Μακαράς ,Μαρία Χατζηδημητρίου

     Χορηγοί επικοινωνίας, Εφημερίδες Πρόοδος, http://www.serresparatiritis.grwww.e-simerini.com,
 www.aposerres.gr, www.rodonfm.net   www.allanea.gr.


Τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα του έτους 2015 που πραγματοποιεί ο Όμιλος Σερρών για UNESCO  στο Μουσείο αφιερώνονται στα *70 χρόνια από της ιδρύσεως της UNESCO τo 1945*


 Με την αιγίδα της

Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  


Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου