Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Σχέδιο Φύσης, Επιστήμης και Πολιτισμού: Φυσική Ιστορία Εικονογράφηση 101

Μάθετε πώς να βλέπετε και να σχεδιάζετε τη φύση σαν εικονογράφος. Δημιουργήστε δεξιότητες ερμηνείας και οπτικής ερμηνείας με έναν διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο.

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Είτε ένας επίδοξος επιστήμονας ή ιατρικός εικονογράφος ή κάποιος που απολαμβάνει να αναδείξει τα θαύματα της φύσης, αυτό το first-of-its-kind MOOC πορεία είναι για σας.
Το πεδίο της Φυσικής Ιστορίας απεικονίζει την παρατήρηση και την απεικόνιση θεμάτων από τη φύση, την επιστήμη και τον πολιτισμό, ενώ οι διασυνδέσεις τους με το περιβάλλον είναι κεντρικές.
Ο φυσικός μας κόσμος είναι ένα συναρπαστικό μέρος. Η δυνατότητα να την παρατηρήσετε και να την αναπαράγετε μέσω εικονογράφησης παρέχει πληροφορίες για τη ζωή που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μας για τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.
Θα μάθετε βασικές δεξιότητες και τεχνικές που αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία ακριβών και εντυπωσιακών αντιγράφων των θεμάτων από τον φυσικό κόσμο. Αυτή η πορεία της τέχνης και της κουλτούρας είναι κατάλληλη για ανθρώπους που θέλουν να εισέλθουν στην πειθαρχία της εικονογράφησης ως σοβαρή επιδίωξη ή απλώς αναζητούν να εξερευνήσουν ένα πάθος.
Ως εκπαιδευτές παγκόσμιου επιπέδου, θα σας δείξουμε πρακτικούς τρόπους για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας από την αρχή. Βήμα προς βήμα, θα καλύψουμε τα βασικά στοιχεία της Εικονογράφησης Φυσικής Ιστορίας, από την πρώτη παρατήρηση ενός θέματος στον τομέα μέχρι την τελική αναπαραγωγή στο στούντιο.
Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα σας διδάξει διαρκείς δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσετε, να παρατηρήσετε και να σχεδιάσετε τον φυσικό κόσμο και να γίνετε μέρος μιας επιστημονικής παράδοσης γεμάτης ιστορία.
Τι θα μάθετε
https://www.edx.org/course/drawing-nature-science-and-culture-natural-history-illustration-101-2?fbclid=IwAR22a8I1q1acynA01ZaZjkmH5VnbSXQ-yt81mmGV2kcRsN3fwj8XKU9rUKM&utm_campaign=aug22019%2Cnewcastlex%2Cdrawing-nature-science-culture%2Ccourse%2Csubject-art&utm_medium=social&utm_source=facebook



     Με την αιγίδα της

    Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  

    Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου