Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η Γη χρειάζεται τη βοήθειά σας!Το στρώμα του όζοντος είναι η ασπίδα του πλανήτη μας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία από τον ήλιο - και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να την προστατέψουμε! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απειλές για το στρώμα του όζοντος και επισκεφθείτε τον Αρχηγό του Ήρωα του Όζοντος για να ανακαλύψετε τη δική σας υπερδύναμη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν την υπερδύναμη για να προστατέψετε τον πλανήτη!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μας είναι των Ηνωμένων Εθνών. 

Στόχος 13: Να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών τηςΔΙΆΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 30-9-2017:
Είσοδος ελεύθερη Ραντεβού 23210-99395


Τα προγράμματα πραγματοποιεί, τα τελευταία 7 χρόνια o Όμιλος Σερρών γιαUNESCO, η Αστροπύλη, η Πράξη με τους Ευρωπαίους εθελοντές που έχουν την ευθύνη της ηλεκτρονικής υποστήριξης.

 Εθελοντές, είναι η Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Μαρία Χατζηδημητρίου mendoring , τους Ευρωπαίους εθελοντές,με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ακη Μακαρά ,Γιώργος Πεχλιβανίδης 

 Χορηγοί επικοινωνίας, www.eproodos.grΕφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,
 www.aposerres.gr, www.rodonfm.net   www.allanea.gr.  www.e-simerini.com,

 Με την αιγίδα της

Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  

Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου